Driftstatus

Nedenfor kan du se, hvor der er driftforstyrrelser på el-nettet. På kortet fremgår både varslede og uforudsete driftforstyrrelser. Via søgefeltet kan du søge på specifikke adresser, som du ønsker at se driftsstatus for.

El

Driftforstyrrelser på el-nettet

Oplever du som andelshaver i SE amba driftsforstyrrelser i Syd- og Sønderjylland, kan du kontakte SYD ENERGI Nets driftsvagt døgnet rundt på telefon 7518 8279.

Mobil

Giv et praj

​Du kan hjælpe os med at sikre hurtig udbedring

SYD ENERGI Net har tilmeldt sig den fælles landsdækkende app, ’Giv et Praj’, som flere energi- og forsyningsselskaber samt kommuner bruger for at gøre det lettere for kunder og borgere at indberette fejl og mangler.
 
Med app’en ’Giv et Praj’ kan du give os direkte og hurtig besked, hvis du opdager fejl og mangler på vores anlæg og installationer. Da vi er meget interesserede i, at vores kabelskabe og forsyningsanlæg er i så god en stand som muligt – både i forhold til sikkerhed, funktion og fremtoning er det rigtig godt med hjælp til at sætte hurtigt ind, hvis der opstår fejl.
 
Med App’en giver du et praj, som består af et foto med GPS-koordinater, som du tager af tingen eller hændelsen og derefter tildeler en kategori, samt en tilhørende (valgfri) kommentar. Jo, bedre foto og beskrivelse af dit praj, jo lettere har vi ved at reagere på det. Giv et Praj bruger din smartphones GPS til at lokalisere dit praj og dermed bestemme modtageren, og viser dig din placering på et kort. Er placeringen ikke helt korrekt, kan du selv ændre den i kortet.

Du ser det før os

Som installatør er du ofte i berøring med vores forsyningsanlæg og anlægsdele – f.eks. i forbindelse med tilslutning af et stikkabel i et forsyningsskab. Hvis du opdager en fejl under dit arbejde eller på anden vis, vil vi meget gerne høre fra dig. Og til den brug er app’en ’Giv et Praj’ et både effektivt og hurtigt middel.